Neljä upeaa erilaista kohdetta

Tervetuloa sukeltamaan hienoihin Sanctum Dive -sukelluskeskuksiimme. Voit valita erilaisista kohteistamme sinulle sopivimman tai yhdistellä useamman lokaation lomaasi. Gili Trawanganin ja Nusa Penidan keskuksemme sijaitsevat Balin läheisyydessä ja uutuutena kauttamme pääset nyt myös Balin saaren omiin sukelluskohteisiin. Lähdöt Balin kohteisiin tapahtuvat aina Sanurista. Una Una sijaitsee kauempana Sulawedellä.

Tuorein keskuksemme bungaloweineen sijaitsee Gili Trawanganilla

Tuorein Sanctum Gili Trawangan sukelluskeskuksemme sijaitsee trooppisen kauniilla Gili Trawangan -saarella (lyhyesti Gili T) Lombokin läheisyydessä vain reilun 2 tunnin pikavenematkan päässä Balilta. Sanctum Gili T:n sukelluskeskuksen yhteydessä on kahdeksan täysin remontoitua bungalowia, uima-allas sekä rantaravintola. Keskuksella pyörivät päivittäin erilaiset sukelluskurssit kuten sukelluksen perus-, jatko-, pelastus- ja divemaster-kurssit. Vene lähtee sukelluskohteille 3-4 kertaa päivässä sovitusti. Gili Trawangan on paratiisi, jonka kaunis rantahiekka, kilpikonnien pesät ja monipuoliset sukelluskohteet lumoavat.

Lue lisää Gilin kohteestamme

Gili Trawangan

Muut Sanctumin kohteet

Nusa Penida

Sanur, Bali

Una Una, Sulawesi

Tekemistä moneen makuun

Sukelluskouluttajien koulutukset käynnissä!

Aloitamme sukelluskouluttajien koulutukset Suomeksi 2021, varaa nyt paikkasi ja saat Nitrox-kurssin kaupan päälle!

Lue lisää

Sukelluskurssit aloittelijasta Dive Masteriin

Meiltä löytyy laaja valikoima sukelluskursseja aloittelijasta Divemasteriin. Voit esimerkiksi tehdä peruskurssin Gili T:llä ja jatkaa virtaisemmassa Nusa Penidassa. Divemasterin tutkinnonkin voit suorittaa osaksi vaikka Gilillä, Una Unalla ja Nusa Penidalla.

Lue lisää

Gili Trawangan on ihanteellinen ympäristö erilaisten sukelluskurssien suorittamiseen

Gili Trawanganilla on ihanteellinen paikka suorittaa erilaisia sukelluskursseja hupisukelluksen lisäksi.

Lue lisää

Mantat asuvat Nusa Penidalla ja niitä onkin mahdollista tavata siellä usein. Teemme päivittäin retkiä Manta Pointille sukeltamaan.

Järjestämme sukellussafareita Tulambeniin, Balille! Mahdollisuus esimerkiksi kahden päivän safariin, joka sisältää kuusi sukellusta ja yöpymiset hotellissa. Safarilla on myös mahdollista tehdä testisukelluksia tai suorittaa muita PADI:n kursseja.

Haluamme Sanctumilla ottaa osaa luonnonsuojeluun, merensuojeluun ja kantaa yhteiskuntavastuuta. Työmäärä on suuri, mutta olemme jo aloittaneet useita erilaisia projekteja tällä saralla. Osaan niistä voitte asiakkaatkin ottaa osaa.

Sanctumin tarina ja tiimiesittelyt

Sanctumin tarina on lähtöisin Sulawedeltä Indonesiasta, kun Emmi Hyvärinen ja Andri Yusuf avasivat ensimmäisen Sanctum-sukelluskeskuksensa vuonna 2015 Una Unan autiosaarelle.

Lue lisää

Yhteistyössä

Get started

Matkusta helposti Nusa Penidalle Dive Travel Finlandin mukana!

Get started

Haluatko leijua yläilmoissa!

Matkusta helposti Nusa Penidalle Dive Travel Finlandin mukana!

Sanctum’s Kippis Bar Official Opening Party on 6th December!

Join Sanctum's Kippis Bar Official Opening Party on 6th December! We have Live music, pool party, shots, resto open until 21 PM, Happy hour…